Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Αρχιτεκτονικό σχέδιο
''Η μορφή είναι η δημιουργική μας γλώσσα, με την οποία εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, μέσα στις οποίες ενσαρκώνουμε το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Η αρχιτεκτονική μορφή είναι εκείνο το μέσο, με το οποίο διαμορφώνουμε τη συνείδηση, τη διάθεση του ανθρώπου...''

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Έκθεση “Αειφόρος Σχεδιασμός στις Παράκτιες Περιοχές” στην Αγία Νάπα

Ο Δήμος Αγίας Νάπας και το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνουν την έκθεση ιδεών και προτάσεων του προγράμματος: Αειφόρος Σχεδιασμός στις Παράκτιες Περιοχές “SUDESCO”, που θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο “Θάλασσα” στην Αγία Νάπα και θα διαρκέσει από την 1η μέχρι τη 15η Δεκεμβρίου 2014.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστας Καδής, τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου 2014, στις 17:30. Το εργαστήριο “SustainableDesigninCoastalAreas” πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2014 στην Αγία Νάπα με τη συμμετοχή οκτώ πανεπιστημίων από τη Γερμανία, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, με συντονιστή το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick.

Το εργαστήριο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στηρίχθηκε από τον Δήμο Αγίας Νάπας. Το Πρόγραμμα των εγκαινίων περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Frederick Καθηγητή Γιώργο Δημοσθένους και τον Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Καθηγητή Παναγιώτη Τουλιάτο. Θα ακολουθήσει σύντομη περιγραφή του προγράμματος «Αειφόρος Σχεδιασμός στις Παράκτιες Περιοχές “SUDESCO”» από τους διδάσκοντες στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick Βύρωνα Ιωάννου, Γρηγόρη Καλνή, Νάσω Χρυσοχού, Γεωργία Λοΐζου και Λώρα Νικολάου.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Δευτέρα 9:00-15:00, Τρίτη- Σάββατο: 9:00-17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου