Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Αρχιτεκτονικό σχέδιο
''Η μορφή είναι η δημιουργική μας γλώσσα, με την οποία εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, μέσα στις οποίες ενσαρκώνουμε το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Η αρχιτεκτονική μορφή είναι εκείνο το μέσο, με το οποίο διαμορφώνουμε τη συνείδηση, τη διάθεση του ανθρώπου...''

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δωρεάν σχεδιαστικά προγράμματα από την Autodesk

Η Autodesk δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία σε όλους να μάθουν και να δουλέψουν τα προιόντα της στο χώρο της σχεδίασης εντελώς δωρεάν. Όλα τα σχεδιαστικά της πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο από επαγγελματίες στο χώρο της σχεδίασης, αλλά και από μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και όλους όσους ενδιαφέρονται για το γραμμικό σχέδιο, χωρίς αυτά να υστερούν σε δυνατότητες από τα επαγγελματικά πακέτα.


Στην επίσημη ιστοσελίδα της Autodesk και στην κατηγορία Education Community μπορούμε να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε όποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα επιθυμούμε με μια απλή εγγραφή. Τα προιόντα είναι πανομοιότυπα των επαγγελματικών, με τη διαφορά ότι όταν εκτυπώσουμε τη δουλειά μας, θα εκτυπώνεται και ο λογότυπος της Autodesk και στις 4 πλευρές του χαρτιού μας, ενώ η εξουσιοδότηση χρησιμοποίησης των προγραμμάτων δωρεάν, ισχύει για 3 χρόνια. Χρόνος πάντως αρκετός για να μάθει κάποιος να δουλεύει ελεύθερα τα προγράμματα αυτά σχεδίασης.

Προσωπικά έχω εγκαταστήσει πρόσφατα την καινούρια έκδοση του AutoCAD και πράγματι είναι  λειτουργικά ακριβώς το ίδιο με το επαγγελματικό, ενώ δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στη χρήση της πιο παλιάς έκδοσης του που είχα αγοράσει και εγκαταστήσει. Όπως και πριν φυσικά, ισχύει η δωρεάν εγκατάσταση του επαγγελματικού πακέτου με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, στο τέλος της οποία θα πρέπει να γίνει η αγορά του.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου