Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Αρχιτεκτονικό σχέδιο
''Η μορφή είναι η δημιουργική μας γλώσσα, με την οποία εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, μέσα στις οποίες ενσαρκώνουμε το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Η αρχιτεκτονική μορφή είναι εκείνο το μέσο, με το οποίο διαμορφώνουμε τη συνείδηση, τη διάθεση του ανθρώπου...''

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Την Κυριακή η εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης

Την Κυριακή η εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης -Το πρόγραμμαΤην αποκατάσταση της αδικίας που έχει συντελεστεί στα Φωτοβολταϊκά στις στέγες ζητά ο ΠΑΣΥΦΩΣ. Εκδήλωση την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Radisson Blu Park Hotel.

Εκδήλωση στην οποία καλεί τους πολίτες, φορείς, κόμματα και βουλευτές, πραγματοποιεί την Κυριακή στην Αθήνα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ, www.oikopv.gr).
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, "με το Νόμο 4254 / 2014 η Πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ μονομερώς και δυσμενέστατα ανέτρεψαν βίαια και άδικα:

1. Τη σχέση Εμπιστοσύνης και Αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ Πολιτών και Κράτους.
2. Συνταγματικά κατοχυρωμένες Αρχές όπως το Δίκαιο και την Ελευθερία των συμβάσεων καθώς και αρχές της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών (Ε.Σ.Δ.Α.),
3. Τους προϋπολογισμούς και σχέδια 160.000 και πλέον συμπολιτών μας, βάζοντας σε κίνδυνο την Κοινωνική και Οικονομική τους αξιοπρέπεια.
Ο ΠΑΣΥΦΩΣ σας προσκαλεί όπως και Φορείς, Κόμματα και Βουλευτές, που διεκδικούν την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές, να παρευρεθείτε, να συζητήσουμε και να καταθέσετε τις απόψεις, και τις δεσμεύσεις σας ως προς την Πλήρη και Αμεση Αποκατάσταση της Αδικίας στα ΦΒ Στέγης
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 18-01-2015 και ώρα 10:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (πρώην Park, απέναντι από Πεδίο Αρεως), Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 ( πλησίον στάσης Μετρό, πλατείας Βικτωρίας), αίθουσα Silver Forest (Master Class)
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
10.30 - 11.00: Προσέλευση
11.00 - 11.30: Θέσεις ΠΑΣΥΦΩΣ για την Αδικία εις βάρος των ΦΒ Στέγης
11.30 – 11.45: Ενημέρωση για Νομικές κινήσεις ΠΑΣΥΦΩΣ από τον Νομικό
του σύμβουλο
12.00 - 14.00: Τοποθετήσεις Κομμάτων / Βουλευτών – Φορέων
14.00 - 15:00: Συζήτηση
15.00 - 15.30: Συμπεράσματα και κλείσιμο της εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου