Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Αρχιτεκτονικό σχέδιο
''Η μορφή είναι η δημιουργική μας γλώσσα, με την οποία εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, μέσα στις οποίες ενσαρκώνουμε το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Η αρχιτεκτονική μορφή είναι εκείνο το μέσο, με το οποίο διαμορφώνουμε τη συνείδηση, τη διάθεση του ανθρώπου...''

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Διαγωνισμός σχεδιασμού A’ Design Award & Competition

Конкурс A' Design Award & Competition
Μην χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό A’ Design Award & Competition στα πλαίσια του οποίου κάθε χρόνο καθορίζονται οι καλύτερες ιδέες και λύσεις σε διάφορες σφαίρες του σχεδιασμού.Οι αιτήσεις γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. 





Σχεδιαστές απ' όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καλύτερες τους δουλειές των τελευταίων 10 χρόνων δημιουργίας.



Конкурс A' Design Award & Competition
MZ Architects- πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία ''Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός'' 2013-14

Οι δημιουργοί με τις καλύτερες ιδέες εξασφαλίζουν το A’ Design Price που συμπεριλαμβάνει νικητήριο δίπλωμα,  αναμνηστικό αγαλματίδιο του διαγωνισμού, πρόσκληση σε γκάλα-έκθεση στην Ιταλία και το πιο σημαντικό ανάδειξη της δημιουργικής δουλειάς τους και της προσωπικότητάς τους μέσα από συνεντεύξεις και παρουσιάσεις στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο σε όλο τον κόσμο.

Конкурс A' Design Award & Competition
Φανάρι MLamp από David Irwin- χρυσό βραβείο στην κατηγορία ''Φωτισμός'' 2013-14.

Конкурс A' Design Award & Competition
Επαγγελματικά Headphones από Imego Infinity- πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία ''Ψηφιακέςκαι ηλεκτρονικές συσκευές''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου