Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Αρχιτεκτονικό σχέδιο
''Η μορφή είναι η δημιουργική μας γλώσσα, με την οποία εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, μέσα στις οποίες ενσαρκώνουμε το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Η αρχιτεκτονική μορφή είναι εκείνο το μέσο, με το οποίο διαμορφώνουμε τη συνείδηση, τη διάθεση του ανθρώπου...''

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Πανέλα AQUAPANEL

Фасадные облицовки из цементно-минеральных плитΗ εταιρία Knauf USG Systems έχει αναπτύξει ένα μοναδικό σύστημα ξηρής δόμηση με πανέλα με βάση το τσιμέντο και οπλισμένα με ράβδους γυαλιού, τα AQUAPANEL, τα οποία βραβεύτηκαν και πήραν τον τίτλο προιόν του 2014, από το περιοδικό Global Gypsum. Τα πανέλα πληρούν όλα τα κριτήρια των ευρωπαικών κανονισμών, ενώ δίνει πολλές λύσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και γενικά στις κατασκευές.


Τα πανέλα AQUAPANEL χρησιμοποιούνται για την επένδυση εξωτερικών τοίχων, στις ψευδοροφές, στην επισκευή και αποκατάσταση των όψεων του κτιρίου κα. Έχουν υψηλή αντοχή σε διάφορες κλιματολογικές επιδράσεις ( άνεμος, βροχή, χιόνι, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας κα). 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου